Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Je li normalno da pojedinci iz “Minhen bojne” napadaju hrvatskog branitelja, pita se ministar Matić

  “Čiju ostavku,… prvi glas, ja bih vrlo rado takvim pametnjakovićima iz nekih udruga, a sigurno imaju i onaj predznak HDZ, poručio da ako oni to traže, onda neću dati ostavku, a ukoliko se pronađe zamjerka u mome radu, vrlo rado ću dati ostavku, ali sam, a ne na njihov zahtjev…”. Tim je riječima ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić Fred prokomentirao zahtjeve za ostavkom koji stižu iz dijela braniteljskih udruga, a među kojima su i neki đakovački branitelji.
  Govoreći na tribini u đakovačkom DVD-u pred šezdesetak branitelja i gostiju ministar Matić priznao je da nije uspio depolitizirati braniteljske udruge što mu je, kako je pojasnio, bio jedan od prioriteta kada je preuzeo funkciju.
  Ponukan posljednjim zbivanjima, odnosno oštrim komentarima i napadima na premijera Milanovića, ministar Matić je kazao da upravo zbog toga od danas postaje SDP-ov ministar, iako nije član te stranke. Na to su ga, kako priznaje, ponukali neargumentirani napadi oporbe koja u nedostatku pravog programa i rješenja za nagomilane probleme u gospodarstvu, manipulira braniteljima. Razlog tomu su i skori izbori, tvrdi ministar Matić podsjećajući kako ova “crvena vlast” nije dosad dirnula niti u jedno braniteljsko pravo, dok su svi drugi segmenti osjetili krizu i kresanje prava.
  Posebno se okomio na one iz “Minhen bojne” koji napadaju hrvatskog branitelja s 10 mjeseci borbenog sektora, pa u tom kontekstu zamjera nekim udrugama koji brane “ovoga iz Minhen bojne, a napadaju hrvatskog branitelja. Je li to normalno?”, pita se ministar Matić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog