Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Drugi poraz đakovačkih rukometaša

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    18. KOLO

    MATULJI -ĐAKOVO 29:21 (13:9)

    Rukometaši Matulja prekinuli su uspješan pobjednički niz đakovačkih rukometaša nanijevši im drugi prvenstveni poraz. Gosti su utakmicu otvorili vodstvom 1:0, a zatim su domaćini serijom kontra napada došli do vodstva 6:2. Ovu prednost Matuljani su održavali do odlaska na odmor (13:9). U nastavku susreta Đakovčani su u 45. minuti izjednačili na 18:18 i tada su stali. Punih sedam minuta nisu postigli gol, a raspoloženi domaći napadači napravili su seriju 5:0 i došli do nedostižnog vodstva 23:18 kojega su do kraja susreta povećali na plus 8.

    Drugi prventveni poraz – RK “Đakovo”

    Unatoč porazu Đakovčani ne moraju brinuti jer su Županjci u derbiju kola pobijedili Umag tako da je bodovna razlika i dalje šest bodova. A Županjci koje trenira Đakovčanin Jerko Prić došli su do drugoga mjesta koje vodi u Premijer ligu. Dakako, uz đakovačke rukometaše.

    Za Đakovo su nastupili: Juzbašić, Kovač 4, Boris Lubar, Poljičak, Ivan Barberić, David Lubar, Tot 2, Petrović, Perlić 2, Kurtović 2, Klepo, Sučić, Šunda, Punda 4, Tomislav Barbetić 5, Pongračić 2. Trener:Daniel Špehar.

    * * * * *

    DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

    12. KOLO

    BJELOVAR – PAN ĐAKOVO 28:23 (13:15)

    Đakovačke rukometašice doživjele su još jedan poraz: nakon nesretnoga domaćega poraza od Podranke Lino i u Bjelovaru su si igračice Đine Grgića same krive za poraz. U prvom poluvremenu “panovke” su, predvođene Helenom Prskalo, Marijom Penavom i Ivanom Zirn, bile u stalnom vodstvu, a na odmor su otišle s us dva. I nadtavak susreta bio je dobar za Đakovčanke. Sve do 50. minute “panovke” su vodile, a domaće igračice iskoristile su “crnu rupu” i serijom 5:0 preokrenule rezultat u svoju korist za konačnu pobjedu. Đakovčanke su dugo snalizirale utakmicu i još im nije jasno što se dogodilo u posljednjih deset minuta bjelovarske utakmice.

    Pan Đakovo igrao je u sastavu: Pandža, Beljan, Barić 1, Dubravac, Prskalo 5, Klemen 2, Penava 6, Zirn 6, Bogdanović 2, Matasović 1, Petrak, Tokić, Musa, Birtić. Trener: Đino Grgić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog