Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovačkim karatašima jedanaest medalja

    ĐAKOVČANI NA DVA TURNIRA

    U subotu 16. ožujka članovi Karate kluba „Đakovo“ nastupili su na dva turnira, u Osijeku i u Nedelišću, te su ostvarili zapažene rezultate osvojivši 2 zlatne, 4 srebrne i 5 brončanih medalja.

    Zapažen osječki nastup

    U Osijeku je održano 2. (otvoreno) kolo Županijske karate lige 2013. godine. Na natjecanju je sudjelovalo 150 natjecatelja iz 11 klubova: Esseker, Hrvatski Sokol, Nexe, Osijek Žito, Višnjevac, Beli Manastir, Iktus, Hvidra, Đakovo, Valpovo i Shotokan.

    Pomele konkurenciju u Osijeku – Barbara Hes, Sanja Hes i Lucija Birkić

    Kao i u prvom kolu, mlade đakovačke karatašice Barbara Hes, Sanja Hes i Lucija Birkić pomele su konkurenciju u kategoriji kate mlađe učenice bijeli-žuti pojas osvojivši zlatnu, srebrnu i brončanu medalju te su time opet dokazale kvalitetan rad s najmlađim selekcijama u školi karatea. U kategoriji kate mlađi učenici bijeli-žuti pojas nastupili su: Zvonimir Keglović, Zvonimir Perošević, David Zgrebec, Josip Milanović i Andrej Jurman. U kategoriji kate učenici bijeli-žuti pojas Marko Milanović i Ante Ereš osvojili su treća mjesta i brončane medalje. U kategoriji je još nastupio i Luka Komar. U kategoriji kate učenice Veronika Macokatić je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji je još nastupila i Rebeka Mijatović. U borbama kadetkinje -57kg Matea Zgrebec je osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Ekipu je vodio trener Ivan Stoić Charlie, a na turniru je sudio i član KK „Đakovo“ Ivan Ćorić.

    Miriam Leovac na pobjedničkom postolju

    U Nedelišću je održan međunarodni karate turnir CRO CUP na kojem je, među 330 natjecatelja iz 45 klubova iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije, nastupilo 6 članova KK „Đakovo“.

    Miriam Leovac na pobjedničkom postolju

    Najuspješnija je bila Miriam Leovac, koja je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. Nakon što je u prvom kolu bila slobodna, s tri uvjerljive pobjede u subotu je bila najbolja u kategoriji kate mlađe kadetkinje. Luka Drenjančević se u kategoriji kate učenici nakon dvije pobjede plasirao u finale, gdje je izgubio i tako zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.

    Đakovački karataši u Nedelišću

    Isti rezultat je ostvario i njegov stariji brat Danijel u kategoriji kate mlađi kadeti, nakon što je u prvom kolu bio slobodan, pobjedom u polufinalnom meču je izborio finale, gdje je, nažalost, izgubio i tako zauzeo drugo mjesto. Ivana Raguž je u kategoriji kate učenice imala tri borbe. Nakon pobjede u prvom kolu, u četvrfinalnom meču je izgubila te je tek nakon pobjede u repasažnoj borbi došla do trećeg mjesta i brončane medalje. U kategoriji borbe učenice -42kg nastupila je Anela Gajić, koja je nakon poraza u četvrtfinalnom meču  također tek nakon pobjede u repasažnoj borbi došla do trećeg mjesta i brončane medalje. Od đakovačkih karataša nastupio je još i Alen Gajić, koji se ovaj puta nije uspio izboriti za medalju. Ekipu je vodio predsjednik kluba Franjo Mandarić, a na turniru je sudio i član KK „Đakovo“ Marin Mandarić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog