Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Brlošićev odgovor gradonačelniku Vinkoviću

  “Bolna je istina da je Grad Đakovo nakon 12 godina Vinkovićevog vladanja ostao jedini grad koji ima veće površine državnog poljoprivrednog zemljišta, a istovremeno nije riješio niti JEDAN hektar poljoprivrednog zemljišta”, odgovara na jučerašnje gradonačelnikove prozivke Matija Brlošić, kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i SU-a. Podsjećajući na, kako kaže, gotovo pet godina gradonačelnikove kohezijske vlasti u gradu i državi, Brlošić napominje da je uistinu nevjerodostojna Vinkovića teza da je uvijek netko treći kriv za njegov nerad. Gradonačelnikovu reakciju Brlošić smatra znakom nervoze i potezom gubitnika dijelom i zbog njegove kandidature za dogradonačelnika.
  “Žalosne su gradonačelnikove riječi da je grad sve ove godine imao sjajnu poljoprivrednu politiku i da je znao što želi učiniti sa oko 3500 hektara poljoprivrednog zemljišta. Istovremeno dozvolivši da površine od 20 ha u Piškorevcima predviđene dva put za prodaju i dva puta za zakup budu većim dijelom odlagalište smeća i građevinskog otpada, pa se građani s pravom pitaju gdje su potrošena bespovratna financijska sredstva namijenjena za čišćenje divljih deponija, budući da se ovdje radi o poljoprivrednom zemljištu s predviđenim gospodarskim programom”, ističe Brlošić u svom priopćenju.
  Navodi također da je razlika između njega i Vinkovića u činjenici da je Vinković dugogodišnji porezni ovisnik, dok je on i njegovo obiteljsko gospodarstvo porezni obveznik koji svakodnevno stvara novu dodatnu vrijednost, obrađuje zemlju i uredno plaća sve obveze, a iz čega, kako kaže, Vinković dijelom prima višestruko iznadprosječnu plaću.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog