Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 2Cellos- gotovo rasprodan parter!

  Svjetski poznati dvojac, 2CELLOS, ovih je dana pobudio još veći interes kod publike i medija, ali i strah o mogućem razilaženju Stjepana i Luke. Naime, dečki su se malo našalili na svom službenom facebooku, a u svrhu promocije nove pjesme, obrade Coldplayevog hita ‘Every Teardrop Is a Waterfall’

  Ovom pjesmom 2CELLOS najavljuje i skorašnji početak svoje hrvatske koncertne turneje.

  Organizatori koncerta u Osijeku, koji će se održati 2.6.2013., u dvorani Gradski vrt, povodom 70 godina HR Osijek, najavljuju kako su danas u prodaju pustili posljednjih 200 karata za parter.

   

  Ulaznice se mogu kupiti na recepciji hotela Waldinger u Županijskoj ulici te u Lounge baru Waldinger u Portanovi i caffe baru Pit Line. Riječ je o ulaznicama po cijeni od 90 kuna (mjesta na tribinama). U sustavu Eventima (www.eventim.hr) se mogu kupiti i druge ulaznice po cijenama 120 i 150 kuna (VIP parter i parter). Ulaznice se mogu potražiti i u drugim slavonskim gradovima (Vukovar- hotel Lav, Našice- hotel Park, Vinkovci- hotel Cibalia te u uredi turističkih zajednica Belog Manastira, Bilja i Donjeg Miholjca).

  Pratite događaj i na Facebooku!

   

  2Cellos će održati koncert posvećen 70. rođendanu Radio Osijeka, jednog od najstarijih i najpopularnijih radija u našoj zemlji. Organizatori su koncerta agencija Zvjezdana prašina iz Zagreba i Radio Osijek, a dogovor o održavanju koncerta postignuli su ovih dana direktorica agencije Melita Butković i vodstvo Radio Osijeka.

  Kako je riječ o vrlo zahtjevnom projektu s vrhunskom produkcijom u njega će organizatori uključiti i pokrovitelje, u prvom redu grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju. Pozvani su i drugi pokrovitelji i sponzori kako bi se što uspješnije ostvario ovaj koncertni spektakl godine u Osijeku. Osim koncerta 2Cellos Radio Osijek ove će godine organizirati još nekoliko događaja, među kojima je velika izložba u Muzeju Slavonije, poseban Memorijal Darka Paurića na središnjem trgu u Tvrđi, izdavanje CD-a s pjesmama kojima su dodijeljene nagrade za najbolji tekst na požeškom festivalu te predstavljanje monografije koja će prikazati bogatu povijest najstarije i najveće radijske postaje u istočnoj Hrvatskoj. Radio je osnovan 1. lipnja 1943., nekolili mjeseci nakon Radio Dubrovnika i 17 godina nakon Radio Zagreba te je tako jedna od najstarijih radijskih postaja u ovom dijelu Europe. Danas djeluje u sklopu Hrvatske radiotelevizije, kao jedna od 8 regionalnih radiopostaja i jedina istočno od Zagreba. Unatoč brojnoj konkurenciji redovito je među 20 najslušanijih radija u našoj zemlji.

  Dolazak 2Cellos u Osijek najavljen je na konferenciji za novinare u zagrebačkom Vip Clubu nakon koje su Luka Šulić Stjepan Hauser predstavili još nikad prikazan video uradak za pjesmu „Il Libro Dell´ Amore“, koju izvode sa Zuccherom i još neke zanimljive video materijale.

  2Cellos i ove će godine nastupiti na najvećim svjetskim pozornicama- od Tokya i New Yorka do Pariza i Berlina, najavili su turneju po Americi i Italiji, ali i nekoliko koncerata u Hrvatskoj. Među našim gradovima, osim u Osijeku, gostovat će u Varaždinu, Puli, Zadru, Opatiji i Dubrovniku.

  Njihov drugi album In2ition se odmah po izlasku popeo na vrh top ljestvice najprodavanijih inozemnih albuma u Hrvatskoj, dok je album prvijenac dostigao zlatnu nakladu na području Hrvatske.

  Autor: Davor Lončarić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog