Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Starčevićanci: “Đakovo pada u sve dublji gospodarski i socijalni ponor”

  Povodom stečaja Gelija i, kako se navodi, katastrofalne gospodarske situacije u gradu, priopćenjem se oglasio Odbor za gospodarstvo đakovačkog ogranka Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević u kojem se ističe da je propala jedna od zadnjih proizvodnih tvrtki u Đakovštini.
  “U tri mandata gradonačelnik nije uspio privući niti jednog ozbiljnog investitora koji bi otvorio nova radna mjesta u proizvodnom sektoru”, upozorava Mato Rajič, predsjednik ogranka HSP-a dr. Ante Starčević ističući da Đakovo pada u sve dublji gospodarski i socijalni ponor
  „Grad bi trebao ponuditi gradska zemljišta poduzetnicima u dugogodišnju koncesiju, a grad bi se trebao odreći svih komunalnih davanja, uključujući i smanjivanje prireza, čime bi se povećala kupovna moć stanovništva te potaknula gospodarska aktivnost u gradu”, ističu đakovački starčevićanci uz konstataciju da “đakovačke gradske vlasti za tako nešto nisu sposobni“.
  „Život u Đakovu puno je ugodniji iz gradonačelničke i saborske fotelje, s plaćom koja će sigurno stići početkom mjeseca. No, našem gradonačelniku bi moralo biti jasno da ta funkcija nosi i odgovornost. Za boljitak grada treba raditi, a ne od grada i sumnjivih radnji u komunalnim poduzećima ugodno živjeti“, poručuju gradonačelniku starčevićanci.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog