Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Oporbeni vijećnici uputili zahtjev za sazivanje izvanredne sjednice GV

  Kao što je jučer i najavljeno, oporbeni vijećnici, predvođeni HDZ-om, uputili su zahtjev za sazivanje izvanredne tematske sjednice Gradskog vijeća o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata po modelu “jedna kuna – jedan kubični metar”.
  Time se, kako se ističe u obrazloženju, želi pomoći građanima koji se bore s rješavanjem tekućih troškova, da smanje izdatke prilikom rješavanja problema legalizacije bespravno izgrađenih objekata.
  “Legalizacija za 1 kunu uvelike će pomoći i brojnim poljoprivrednicima s našeg područja koji za legalizaciju svojih objekata ponegdje moraju izdvojiti i po stotinu tisuću kuna, a to je i preduvjet kako bi mogli aplicirati na sredstva fondova EU”, navodi se u zahtjevu oporbenih vijećnika uz konstataciju da to smanjenje komunalnog doprinosa na 1 kunu neće naštetiti na prihodovnoj strani proračuna jer taj novac nije ni planiran.
  Zahtjev za sazivanje sjednice Gradskog vijeća potpisala su petorica vijećnika HDZ-a; Goran Soldo, Goran Primorac, Marino Mikulić, Tomislav Šetka, Ante Raspudić, te Drago Eberhardt i Krunoslav Filipović, vijećnici HSS-a, HSP-ov Tomislav Vukadin i neovisni vijećnik Vinko Jamnić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog