Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanetić: “Biciklističkim stazama povezati grad i prigradska naselja”

  Nastavljajući s predstavljanjem svog predizbornog programa “za 5”, Jasenko Ivanentić, gradonačelnički kandidat HDZ-a i HSS-a na konferencija za novinare predstavio je 5 pravaca biciklističko-pješačkih staza.Istaknuo je da dosad u gradu nije izgrađen ni metar, te da biciklističke staze nisu predviđene ni u aktualnim projektima obnove đakovačkih ulica.
  Cilj je, kako je rekao, biciklističkim stazama povezati grad s prigradskim naseljima, odnosno Selcima, Piškorevcima, Kuševcu, Budrovcima i Jošavi, a prioritet je izrada dokumentacije za biciklističku stazu prema Kuševcu i Ivanovcima.
  Ivanetić najavljuje i obnovu i izgradnju sportskih objekata, a u sklopu tog plana i uređenje Sportskog trga na prostoru Hrvatskog sokola, te otkup zemljišta za igrališta u Dračicama, Čikagi i na Piškorevačkom brdu, izgradnju novog skate parka, fitnes centra na otvorenom kod gradskog bazena, ali i adaptaciju postojećih dječjih i sportskih igrališta u gradu.
  O važnosti rekreacije na konferenciji za novinare govorio je rukometaš i profesor kinezilogije Domagoj Perlić, a Goran Soldo konstatirao je da grad stagnira, te da su nužne promjene kako se ne bi ponavljale gradonačelnikove avanture poput one s Poduzetničkim centrom. Najavio je i novi sustav vrijednosti koji će utjecati na razinu života u gradu, a s tim u vezi i iskorištenje fondova EU što, kako je naglasio, dosad nije bio slučaj.
  Ivanetić je također istaknuo da neće dopustiti prometno otvaranje Ulice kralja Tomislava.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog