Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dubrovkinjama bodovi!

  PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA – DJEVOJKE

  11. KOLO

  DUBROVNIK – ĐAKOVO              3:1

  (25:17;25:23; 25:20; 25:13)

  Na teškom gostovanju u Dubrovniku đakovačke odbojkašice dobro su igrale su samo u drugom setu. Domaće igračice dobile su uvjerljivo prvi set rezultatom 25:17. Međutim, kada su gošće poboljšale prijem servisa i odigrale smišljeno napadačke akcije to je pokazalo rezultat. U neizvjesnoj završnici drugi set pripao je đakovačkim odbojkašicama. I tada su Dubrovkinje preuzele inicijativu i riješile treći set u svoju korist, a igračice trenera Dragana Božića u četvrtom setu su se jednostavno predale i tako ispustile mogućnost da osvajanjem drugoga seta upišu barem jedan gostujući bod. Ali, znalo se da je ovo najteža gostujuća utakmica, a Đakovčanke trebaju što prije zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se dvjema domaćim utakmicama – protiv Brda i Marčane, direktnih konkurenata za osvajanje drugoga mjesta koje vodi u prvoligaško društvo.

  Dubrovkinje uzvratile za đakovački poraz

  Unatoč poraza Đakovčanke su zadržale drugo mjesto s 22 osvojena boda, dva više od Zadra i Dubrovnika koji imaju po 20 bodova.

  U Dubrovniku su nastupile:  Tanja Štulić, Petra Šimić, Josipa Radoš, Tajana Pavičić, Ivana Sučić, Helena Jelenčić, Mirna Bušić, Gabrijela Car, Bojana Štulić, Iva Lozić, Kristina Zirn. Trener: Dragan Božić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog