Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve veći broj pasa lutalica

  Na području Općine Satnica Đakovačka posljednjih je dana sve više pasa lutalica. No, taj problem, kako doznajemo od zamjenika načelnika Dragana Svaline, prisutan je tijekom cijele godine, a intenzivira se u vrijeme cijepljenja kada neodgovorni vlasnici napuštaju, odnosno ostavljaju daleko od kuće svoje ljubimce. Taj problem naglašeniji je na području Općine Satnica zbog prometnog položaja, pa vlasnici svoje ljubimce ostavljaju ili na prometnici koja vodi prema Našicama, ili Gorjanima, a često se psi mogu zateći i na lokalnoj cesti prema Strossmayerovcu, te prema Vojnom poligonu Gašinci.
  “U rješavanju problema pasa lutalica općina je nemoćna jer nema sredstava za posebnu službu, prostor i druge potrebne mjere kojima bi adekvatno odgovorila na sve češću pojavu”, pojašnjava zamjenik načelnika.
  S tim problemom, ističe Svalina, muku muče i drugi, a godišnje, kako navodi, bude dvadesetak takvih slučajeva. “Srećom dosad nije bilo ozbiljnijih incidentnih situacija, osim pritužbi roditelja da se djeca boje pasa lutalica”, dodaje Svalina.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog