Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Kauboji” stižu u Đakovo

  U organizaciji PPN-a, a u sklopu programa Bar´kultura u Hrvatskom domu 28. siječnja u 20 sati gostuje Teatar Exit s predstavom “Kauboji” Saše Anočića.
  To je još uvijek hit kazališna predstava za koju su cijene ulaznica u pretprodaji 60 kuna, a na dan izvedbe 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina i u trgovini Rajzl, najavljuju organizatori.
  “Osam ljudi, mjesto radnje je neodređeno, našli su se zajedno s jednim ciljem: napraviti kaubojsku predstavu. Tih osam likova, osam karaktera pratimo od početka, odnosno od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri, uglavnom gubitnici, tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom, te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao svoju životnu metaforu: pobijediti život, biti iznad svakodnevnog preživljavanja, odnosno – možda prvi put u životu doći do kraja i to kao pobjednik. A pobjeda je sama predstava.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog