Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanetić: “PC kao servis poduzetnika i obrtnika, a ne avantura koja je koštala 350 tisuća kuna”

  Nastavljajući s predstavljanjem svoga programa “Za 5” gradonačelnički kandidat HDZ-a Jasenko Ivanetić danas je na konferenciji za novinare iznio svoju viziju funkcioniranja Poduzetničkog centra. To neće, kako je rekao, biti kao dosad, “avantura koja je građane koštala 350 tisuća kuna”, nego servis poduzetnicima i obrtnicima i pokretač razvoja.
  “Poticanje i razvoj poljoprivrede, obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva, izrada projekata za poduzetnike, gradska poduzeća, prijavu za projekte EU….”, najvažniji su ciljevi Poduzetničkgo centra kao “centra znanja, struke i informacija za razvoj Đakova”.
  S tim u vezi HDZ najavljuje program “Kupujmo đakovačko- čuvajmo radna mjesta” kroz koji će se izdavati i certifikat “Đakovački obrtnik” s jasnim i prepoznatljivim logom, te u suradnji sa Turističkom zajednicom nastupiti i na drugim tržištima.
  Ponovljene su i kritike na račun aktualne gradske vlasti u vezi korištenja sredstava EU fondova. “Velika je sramota ove vlasti što nije iskoristili ni lipe EU fondova”, ponovio je Ivanetić, a Mile Kaselj upozorio na propadanje đakovačkih poduzetnika, što je vidljivo i po situaciji na đakovačkoj tržnici.
  “Situacija je sve gora i gora, svakodnevno propadaju đakovački obrtnici, kvalitetni proizvodi nestaju i zbog toga želimo zaustaviti taj trend”, poručio je Kaselj.
  Goran Soldo je istaknuo da će upravo investicije, rast, razvoj i zapošljavanje biti u fokusu HDZ-ova “programa za 5”. “Samo tako Đakovo može proraditi, kroz realna radne mjesta, a ne kroz javne radove i volontere”, zaključio je Soldo.

   

   

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog