Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ: Pozitivna energija i novi val

  Pozitivna energija i novi val osjeti se u đakovačkom HDZ-u uoči lokalnih izbora nakon objave kandidature Jasenka Ivanetića za gradonačelnika Grada Đakova, ističe u svom priopćenju gradski vijećnik i član predsjedništva stranke Goran Primorac. Od objave kandidature do danas u stranku je pristupilo 107 novih članova, uglavnom mladih obrazovanih ljudi koji do sada nisu bili ni u jednoj stranci, a uz to i brojni dugogodišnji članovi ponovno su se aktivirali i uključili u pripreme za izbore koji su u svibnju.
  I sam kandidat za gradonačelnika Jasenko Ivanetić prokomentirao je za naš radio kako je zadovoljan razvojem događaja uoči lokalnih izbora.

  Više sam nego zadovoljan razvojem situacije, a još jednom podsjećam da svi oni koji žele ostati nestranački, mogu se pridružiti našem volonterskom “Timu za bolje Đakovo” i mogu sudjelovati u jednoj novoj viziji i jednom novom Đakovu. Đakovu koje neće biti “grad slučaj” i “grad otok”.

  Politika i kampanja do izbora biti će nešto drugačija nego je to uobičajeno uoči izbora, tvrdi Ivanetić

  Vodit ću politiku kompromisa i tolerancije otvorenu prema svima, politiku gdje nema političkih neprijatelja nego samo onih koji ne žele dobro Đakovu i prigradskim naseljima.

  Politika koju zastupam temelji se na sadržajima i projektima a ne foteljama, uhljebljenju i stagnaciji, rekao je Jasenko Ivanetić gradonačelnički kandidat HDZ-a.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog