Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Burna noć i za policiju: nasilje, tučnjave, lažne dojave, uništavanje imovine, prometna nesreća..

  A da je noć uistinu bila burna i s većim brojem intervencija, potvrđuju nam i iz policije. Već u 22.40 policija je intervenirala zbog nasilja u obitelji u Satnici Đakovačkoj, primili su i dvije lažne dojave, jednu u Đakovu s Vijenca kardinala Stepinca o okupljanju većeg broja osoba koje prijete ubojstvom, a drugu iz Koritne o masovnoj tučnjavi. Po dolasku na mjesta događaja, policija nije zatekla nikakve dokaze. U Starčevićevoj ulici u Đakovu oštećeno je staklo na automobilu, izlog prodavaonice Dado, čiji je počinitelj odmah i pronađen, a zabilježeno je i jedno narušavanje javnog reda i mira u kafiću u središtu grada, gdje je došlo do tučnjave više osoba. Pri tom je jedna osoba uhićena zbog vrijeđanja službene osobe. Također noćas dogodila se i prometna nesreća u Starčevićevoj ulici, na što jutros podsjeća srušena ograda i oštećen zid kuće. Srećom, kako doznajemo, jedine su posljedice materijalna šteta na imovini građana i automobilu.
  A koliko je proslava bila i neobuzdana, vidjelo se i jutros i po brojnim tragovima u gradu koje su od ranoga jutra uklanjali djelatnici Univerzala. Središte grada prvo je očišćeno, a zatim se nastavilo sa čišćenjem okolnih ulica u kojima su se vidjeli porušeni i razbacani koševi, rasuto smeće, polupano staklo, boce, ostaci pirotehnike….
  Za razliku od drugih službi, vatrogasci su noćas imali potpuno mirnu noć, a slično je bilo i na Hitnoj, kojoj su, vezano uz novogodišnje slavlje, dovezene tri alkoholizirane osobe.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog