Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Bez inata i u suradnji sa Zagrebom do gospodarskog razvoja Đakova”, poručuje SDP

  Đakovački SDP neće sudjelovati u kampanji prepirki, uvreda i podmetanja kojima su neke stranke već otpočele s kampanjom pokazujući time svoju nesigurnost, nervozu i nerealnost, konstatirano je na konferenciji za novinare te stranke čiji čelnici tvrde da su upravo takvi i “učinili naš grad najsiromašnijim u najsiromašnijoj regiji Hrvatske”.
  Predsjednik Josip Matkov najavio je da će SDP svoj program predstaviti sredinom veljače.
  “To je jedan ozbiljan program, ambiciozan, ali i ostvariv, za razliku od nekih koji će izlaziti s listama svojih želja. U ovome trenutku program smo dogovorili i s potencijalnim koalicijskim partnerima – Hrvatskom strankom umirovljenika i Zelenom listom”, pojasnio je Matkov naglasivši da SDP ostaje otvoren za suradnju i s drugim programski i svjetonazorski bliskim strankama.
  “Neka se građani ne brinu, imamo kvalitetan program, ne moraju se plašiti onih koji su došli u Đakovo uzeli nam rodilište, Ergelu, oduzeli Općinsko tužilaštvo i sad se pojavljuju kao ljudi koji bi donijeli spas ovome gradu. Da su o tome mislili tada, grad ne bi bio u okolnostima u kakvima se sad nalazi”, dodao je Matkov.
  Preuzimanjem odgovornosti za Grad Đakovo na lokalnim izborima SDP će, kako je rekao Damir Tomić, zajedno sa svojim partnerima, nastaviti ciklus započet pobjedom Ive Josipovića i pobjedom stranke na parlamentarnim izborima, čime će se, kako je naglasio, stvoriti preduvjeti za gospodarski razvoj grada.
  “Bez inata i u suradnji sa Zagrebom Đakovo može krenuti putem razvoju”, poručio je Damir Tomić konstatiravši da su sve druge stranke pokazale da ne znaju voditi grad.
  “Ako želimo da nam ostane ovako kako je sada nemojmo ništa mijenjati, ukoliko želimo da nam bude još gore glasajmo za šestomjesečnu koaliciju, a ako želimo istinske promjene onda znamo koga ćemo izabrati”, zaključio je Tomić uz konstataciju da je sramotno što je đakovački proračun najmanji od svih gradova u okruženju.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog