Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ predstavio projekt “Đakovo – otvoreni grad”

  Đakovački HDZ na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio svoj projekt “Otvoreni grad”, koji će, kako je pojasnio Goran Soldo, potpredsjednik Gradskog odbora, svakom građaninu u svakom trenutku omogućiti uvid u stanje u gradu, odnosno tranasparentno izvršenje proračuna, dostupnost informacija najkasnije u roku od 24 sata, grad otvoren za investitore, grad ugodnoga življenja za sve.
  – Kao gradski vijećnik ni sam ne mogu dobiti uvid u izvršenje gradskog proračuna, niti odgovore na postavljena pitanja. Mi želimo to promijeniti i uvesti novi sustav vrijednosti, istaknuo je Soldo.
  Svaki građanin ima pravo znati što se radi s njegovim novcem i mora dobiti odgovore na svoje upite ili zahtjeve u najkraćem roku, poručio je i gradonačelnički kandidat HDZ-a Jasenko Ivanetić.
  Uvest ćemo tri oblika komunikacije, putem besplatnog telefona koji će grad imati, zatim putem e-maila, facebooka i drugih društvenih mreža, te osobnim dolascima u grad, najavio je Ivanetić. Građanima će svakom trenutku putem web stranice biti dostupno stanje gradskog proračuna, s uvidom u svaki plaćeni račun i obveze grada, a odgovori i rješenja moraju stizati u najkraćem roku, izjavio je Ivanetić. Projektom “Otvoreni grad” planira se i uvođenje jedinstvenog sustava plaćanja, odnosno jedne blagajne na kojoj će građani moći plaćati sve gradske komunalne usluge, najavljuje HDZ.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog