Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dio radnika Pan trgovine preuzimaju Konzum i Mercator!?

  Neizvjesnost proživljavaju radnici Pan trgovine koji su se jučer okupili na sastanku kojemu je bio nazočan i vlasnik Marinko Mikulić. On je, kako doznajemo od sindikalnog povjerenika Željka Obrubića, najavio skoro preuzimanje dijela trgovina od strane većih trgovačkih lanaca.
  “U prvom mjesecu Agrokor, odnosno Konzum bi trebao preuzeti 19 trgovina, u drugom mjesecu Mercator bi trebao preuzeti dio trgovina, a sveukupno bi u Mercator i u Konzum trebalo prijeći 157 radnika. No, ni to nije sve, jer je gospodin Mikulić iznio da će se pobrinuti da svi radnici budu zbrinuti, da nitko ne ostane na ulici. Čekamo daljnje poteze i vidjet ćemo što će biti od najavljenog preuzimanja”, istaknuo je Obrubić.
  Trenutno je u Pan trgovini zaposleno tristotinjak radnika, a onima koji ne prijeđu u Konzum ili Mercator Mikulić će ponuditi da prijeđu u Pan, pojašanjava Obrubić, a najvljeno je i zbrinjavanje kroz otpremnine onih koji mogu u mirovinu.
  “Rekao je da nitko ne bi ostao nezbrinut, sad ćemo vidjeti što će biti ustvari od toga”, zaključio je sindikalni povjerenik Pan trgovine Željko Obrubić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog