Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bitka oko nogometnog igrališta u Kešincima

  Mirnim okupljanjem u Kešincima članovi NK Kešinaca i drugih udruga, te mještani, željeli su upozoriti javnost na probleme oko nogometnog igrališta koje je nekadašnji ministar poljoprivrede Zlatko Dominiković darovao Marijanu Brođancu kao hrvatskom branitelju, koji je, kako se tvrdi, bio u obvezi izgraditi tvornicu za sušenje voća i povrća i zaposliti stotinjak ljudi, te urediti prostorije nogometnog igrališta. Od svega toga nije bilo ništa, kaže Blažević – izigrani su i mještani i klub i ministarstvo, sušare nema, zemljište je pod hipotekom i u trenutku sudskog spora prepisano na sina, a kao vrhunac svega je, tvrdi Blažević, Brođančeva prijava nadležnom ministarstvu sa zahtjevom za uklanjanje sportskih objekata s njegova zemljišta, tako da klub koji na toj lokaciji djeluje od 1965. godine, ostaje bez svega, ogorčen je Blažević.
  U klubu sumnjaju, kaže njegov predsjednik, da je u darovnom ugovoru lažno prikazano da se na spornom zemljištu nalazi pašnjak a ne igralište, te okrivljuju institucije sustava za propuste, a zbog svega spremaj spremaju i prijavu sve
  Blažević tvrdi da je ovaj slučaj presedan u Hrvatskoj, te najavljuje daljnju pravnu i svaku drugu bitku za povrat zemljišta i igrališta, u čemu ih podupire 98 posto mještana koji su potpisali peticiju.
  Na skupu je bio općinski načelnik Grga Lončarević koji je potvrdio kako općina već vodi sudski spor radi uknjižbe na sportske objekte, koji po zakonu pripadaju lokalnoj samoupravi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog