Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: Nitko se nije žalio na dimnjačarske usluge

  Reagirajući na jučeršanje priopćenje Zelene liste, u kojem se proziva gradsku vlast zbog propusta oko obavljanja dimnjačarskih usluga, gradonačelnik Zoran Vinković ističe da u nadležne gradske odjele “nije pristigla niti jedna prijava građana na temelju koje bi se trebalo reagirati na rad ili nerad nekog od koncesionara zaduženih za obavljanje dimnjačarskih poslova”.
  “Spomenuti dimnjačar Ugovor o koncesiji sklopio je 13. siječnja 2009. godine, da bi ga 2. studenoga ove godine pismenim putem otkazao, a kao razlog navode se ozbiljni zdravstveni problemi vlasnika obrati koji je imao koncesiju u 1. i 3. dimnjačarskoj zoni”, navodi se u priopćenju gradonačelnika Vinkovića uz konstataciju da se vlasnik tog dimnjačarskog obrta obavezao da će do izbora novog koncesionara obavljati poslove čišćenja i održavanja dimovodnih sustava.
  Istodobno, bit će raspisan natječaj za novog koncesionara, najavljuje gradonačelnik koji čelnicima Zelene liste zamjera što su ispolitizirali nečiju bolest i nemogućnost obavljanja poslova, a da prije javnog istupa nisu provjerili istinitost objavljenih informacija.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog