Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tribina o zdravstvenom odgoju u osnovnim i srednjim školama

  Uskraćuje li se uvođenjem zdravstvenoga odgoja ustavno pravo roditeljima da odgajaju djecu u skladu sa svojim svjetonazorom? Treba li prešutjeti da je kroz zdravstveni odgoj progurana masturbacija, stajalište kako u seksualnom činu nema morala, da se promiče promiskuitetno ponašanje te rani ulazak u spolne odnose, kondom i pilule, pobačaj?

  Homoseksualnost se predstavlja kao potpuno naravni izbor, istospolne se zajednice defniraju kao brak izjednačen s bračnom zajednicom muškarca i žene, promiče se rodna ideologija… Adolescenti se bave čak i analizom prikazom seksualnosti u pornografiji! Zašto Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne želi ponuditi nikakvu alternativu zdravstvenom odgoju, drugi fakultativni program pa da roditelji sami odaberu?

  O ovim i ostalim pitanjima te spornim temama Kurikuluma zdravstvenoga odgoja na javnoj će tribini u četvrtak, 29. studenog 2012.godine, s početkom u 18.00 sati u stranačkim prostorijama u Osijeku, Lučki prilaz 2/II, govoriti Goran Soldo, predsjednik Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a i Mladeži OBŽ, te drugi predavači. Prisustvovati mogu svi zainteresirani građani.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog