Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo: “Umjesto gospodarskog razvoja, porezna agresija i nameti Kukuriku vlade”

  “Uvođenje poreza na imovinu je nova velika laž i obmana Kukuriku vlade. Riječ je o porezu na nekretnine, a ne o porezu na imovinu, kako se to stalno prezentira”, tvrdi u najnovijem priopćenju Goran Soldo, tajnik HDZ-ovog Nacionalnog odbora za gospodarstvo koji taj prijedlog Kukuriku vlade naziva haračem na nekretnine.
  Porezna agresija na građane za Soldu je jedini uspješno realizirani projekt ove Vlade koja, kako tvrdi, zatvara oči pred činjenicom da se rata stambenog kredita u “švicarcima” za jednu mladu obitelj udvostručila i novim je Linićevim haračem na nekretninu ponovo na udaru dok “tajkuni s milijunima oročenim u bankama, jahtama i svim luksuzom ne moraju platiti ništa”.
  Je li to pravednija raspodjela poreza obećana planom 21, pita Soldo koji upozorava da su porezni nameti jedini uspješan dijalog Vlade s građanima.
  “Porast PDV-a, veće trošarine, veće cijene cestarina, struje, plina, goriva, grijanja, hrane surova je hrvatska stvarnost u kojoj se svakodnevno gase radna mjesta, pa karton Zavoda za zapošljavanje sad već ima 332.000 građana”, ilustrira Soldo.
  Umjesto programa za gospodarski razvoj, investicije koje će omogućiti posao, rast BDP-a i bolji standard Vlada s podsmjehom nudi mizerne uštede na komotnim ministarskim plaćama prema kojima bi Milanovićevi ministri umjesto po 20 tisuća kuna svaki mjesec u džepove spremali tisuću kuna manje, zaključuje u svom priopćenju tajnik HDZ-ova Nacionalnog odbora za gospodarstvo Goran Soldo.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog