Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sjećanje na vukovarsku tragediju

  Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca u 17 sati bit će obilježena obljetnica vukovarske tragedije. Učenici Srednje strukovne škole Antuna Hrovata pripremaju prigodni program,a nakon toga bit će upaljenje svijeće za žrtve Vukovara. Poziv građanima da se paljanjem svijeća u prozorima pridruže obilježavanju vukovarske tragedije uputio je gradonačelnik Zoran Vinković.

  Đakovački HDZ vukovarsku tragediju obilježit će posjetom tom gradu heroju. Odlazak je u nedjelju u 7,30 iza župne crkve.

  Sutra oko podne kroz Đakovo će proći motociklistička karavana “Zajedno u ratu – zajedno u miru” koja je krenula s krajnjeg hrvatskog juga, a u sudionici će se u nedjelju pridružiti “Koloni sjećanja” u Vukovaru.

  “Đakovo ne zaboravlja Vukovar!” grafit je mladog Đakovčanina Marina Hrastovića koji je osvanuo na jednoj đakovačkoj praonici. Uz tu poruku i dva su prepoznatljiva simbola Vukovara – Vučedolska golubica i Vodotoranj. Postavljanje grafita, kako stoji u priopćenju, financijski je pomogao gradski vijećnik Goran Soldo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog