Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ: “Grad se šminka, a radna mjesta i obrti nestaju”

  “Umjesto da se bavi mladima i njihovom egzistencijom, aktualna vlast obnavlja ulice i šminka grad kojim će šetati Đakovčani bez posla”, navodi se u priopćenju HDZ-a koje potpisuje Mile Kaselj, član Gradskog i Županijskog odbora HDZ-a.
  “U posljednjih je godinu dana u Đakovu, nekada obrtničkoj perjanici Slavonije i Baranje, ugašeno više od 100 obrta, malih i srednjih tvrtki. Nisu opstali jer ih je progutala konkurencija velikih, a gradska je vlast njihovo propadanje, nažalost, gledala zatvorenih očiju. Nije ih zaštitila, a trebala je pisati projekte i natjecati se za namjenska sredstva europskih fondova za obrtnike i male poduzetnike”, navodi se u priopćenju u kojem se gradsku vlast i gradonačelnika Zorana Vinkovića optužuje da nisu stvorili potrebne preduvjete kojima bi potaknuli poduzetništvo.
  “Poražavajuće je da se čak 90 posto visokoobrazovanih mladih Đakovčana ne želi vratiti u svoj grad, gdje nemaju priliku graditi budućnost”, konstatira se u priopćenju HDZ-a u kojem ukazuju i na apsurd oko Poduzetničkog centra koji, kako se navodi,”postoji samo na papiru i bez ijedne zaposlene osobe, a njegov bi stručni kadar, educiran za projektni menadžment, trebao promovirati lokalne proizvode, izrađivati polsovne planove, surađivati s konzultatnima, pomoći poduzetništvo”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog