Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Drmić: “Očekujem da mi vrate automobil, ali i strahujem da mi ne ostane samo kredit…!”

  HDSSB-ovu saborskom zastupniku Ivanu Drmiću, kojega je bosansko-hercegovačka policija zaustavila u Mrkonjić Gradu i zadržala mu automobil, još nije jasno što je sporno oko tog automobila. “Taj sam automobil kupio prije tri mjeseca od poduzeća Dijalog iz Osijeka, a oni su ga kupili od Auto kuće Lozić. I prije toga je bilo vlasnika iz RH, ja ga nisam uvezao iz Njemačke, dakle kod mene je tri mjeseca, a spomenuta tjeralica datira iz 2008. godine”, pojašnjava Drmić.
  Nije mu, kako priznaje, jasno da su svi dosadašnji vlasnici automobil mogli uredno registrirati.
  “Nijedan sustav nije pokazao da postoji određena potraga preko Interpola, a pokerenuo ju je Interpol Njemačka”, ističe Drmić uz napomenu da mu nije rečeno da je automobil ukraden, te da još ne zna što je zapravo razlog potrage.
  Tek rutinska kontrola BiH-policije kod Mrkonjić Grada otkrila je da je nešto sumnjivo, dodaje Drmić koji je u policiji u Mrkonjić Gradu dao izjavu u svojstvu svjedoka. Ističe također da ni najmanje ne osjeća krivicu zbog toga što se dogodilo jer za taj automobil ima uredne papire i za njega je, kako navodi, digao kredit u iznosu 18.500 eura. Vjeruje da će mu nakon provjere automobil biti vraćen.
  “No, strah me je da se slučajno ne dogodi da je taj auto ipak s nekom greškom i da ga oduzmu, a meni ostane kredit. U tom se slučaju ne bih mogao naplatiti niti od auto kuće koja je, kako čujem, otišla u stečaj”, zaključuje Drmić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog