Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Juniori „meteora“ na čekanju!

    LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORE

    6. KOLO

    METEOR ĐAKOVO – POŽEGA    69:55

    (18:29; 27:16: 20:9; 8:16)

    Đakovački košarkaši odlično su otvorili utakmicu, poveli  13:2 i 17:6, ali tada su stali i gosti serijom 19:1 dolaze do vodstva 25:18 i na prvi odmor odlaze s prednošću od 29:18. U drugoj četvrtini domaći su uspjeli sustići prednost Požežana i na odmor otići s „bulom“ (41:41). U trećoj četvrtini Đakovčani su odigrali odlično i stekli prednost od desetak koševa prednosti što su održavali  sve do 36. minute kada uporni gosti uspijevaju utakmicu uvesti u neizvjesne vode.  U posljednjim minutama „meteorci“ su promašili čak šest slobodnih bacanja, a gosti tricom dolaze na minus 3 (67:64) te u posljednjih  5 sekundi imaju mogućnost poravnanja rezultata. Međutim loše organiziran napad spasio je Đakovčane od eventualnog produžetka.

    Za uzbudljivu završnicu ponajprije su krivi đakovački košarkaši koji su dva puta dopustili gostima da sustignu vodstvo od desetak koševa prednosti i utakmicu dovedu do infarktne završnice.

    Ovom pobjedom juniori Meteor Đakova odradili su posao, sada čekaju rezultat utakmice Požega – Škola košarke „Sedam“ koja direktno odlučuje tko će u Ligu za prvaka. U slučaju pobjede Požežana, prvenstvo će nastaviti juniori Meteor Đakova, a u slučaju pobjede đakovačkih „školaraca“ oni bi nastavili borbu za naslov pobjednika Slavonije i Baranje što bi zasigurno popravilo raspoloženje nakon (ne) prežaljenoga ne(uspjeha) u kadetskom prvenstvu.

     

    Najzaslužniji za pobjedu „meteora“ je dvojac Filip Ćurić s 24 i Domagoj Šušak sa 18 postignutih koševa, a solidno su im asistirali i upisali se u listu strijelaca: Budimir 9, Alduk 8, Rechner 7, Božić 2 i Vinko Šušak 1. Još su igrali: Hajduković, Stjepan Marjanović, Peran, Sokolović, Zvonimir Marjanović. Trener: Marijan Petrović.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog