Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik odgovorio pravobraniteljici za djecu

  Na zahtjev pravobraniteljice za djecu Mile Jelavić gradonačelnik Zoran Vinković uputio joj je dopis kojim pojašnjava poduzete radnje i mjere u vezi donošenja odluke o otvaranju Ulice kralja Tomislava za promet nakon njezine rekonstrukcije.
  U dopisu se ističe da je Grad Đakovo krajem 2010. godine naručio Studiju novog režima prometa u centralnoj zoni Grada koja je projektnim zadatkom obuhvatila analizu postojećeg stanja, na temelju kojega su predložene smjernice novog režima prometa u tom dijelu grada. Studija je, kako se navodi, dostavljena policiji na uvid, a u travnju 2011. održana je i javna prezentacija.
  Gradonačelnik u svom odgovoru pravobraniteljici za djecu navodi da je donio Zaključak o prihvaćanju Studije novog režima prometa u centralnoj zoni Đakova nakon što je uvažio sve prijedloge i primjedbe iznesene tijekom otvorene rasprave. Izradi projektne dokumentacije pristupilo se, tvrdi gradonačelnik, vodeći računa o preventivnoj zaštiti i sigurnosti školske djece na način da se prilikom projektiranja koristi najmoderniji sigurnosni sustavi u prometu.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog