Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dominik Kuček – “Prvi za Hrvatsku”

  Na Vojnom poligonu Gašinci održano je dvodnevno natjecanje “Najspremniji pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske – Prvi za Hrvatsku”. Završnici natjecanja u kojemu je sudjelovalo 40 vojnika, časnika i dočasnika iz svih postrojbi Hrvatske vojske bio je nazočan i ministar obrane Ante Kotromanović koji je prokomentirao aktualna zbivanja, a jedno od pitanja odnosilo se i na mogući angažman Hrvatske u slučaju uvlačenja NATO saveza u tursko-sirijski sukob. “Za to je potreban konsenzus svih članica, to je politička odluka, no o tome se trenutno ni ne razmišlja”, odgovorio je ministar Kotromanović. Ministar je odgovorio i na pitanje o ponudi borbenih zrakoplova,
  Ministar Krotromanović u Gašincima je naglasio i važnost obuke Hrvatskih vojnika, te će upravo na tome biti i naglasak ubuduće, uz daljnju racionalizaciju u neborbenom sektoru, odnosno smanjivanje broja zaposlenih. U tom je kontekstu najavio i nove vježbe, te pozdravio ponovno održavanje natjecanja “Najspremniji pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske – Prvi za Hrvatsku”.
  Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja je Dominik Kuček, pripadnik Zapovjedništva za obuku i doktrinu Hrvatske kopnene vojske, dok je drugi pilot Ivica Krizman, a treći Gordan Barić, pripadnik Bojne za specijalna djelovanja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog