Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župan Šišljagić posjetio Đakovo

  O realizaciji brojnih projekata koje grad planira od početka sljedeće godine bilo je riječi tijekom današnjeg susreta gradonačelnika Zorana Vinkovića i župana Vladimira Šišljagića. Jedan od tih projekata je i gradnja nove zgrade srednje, odnosno Ekonomske škole za koji je županija osigurala 700 tisuća kuna za projektnu dokumentaciju, a grad, kako je rekao gradonačelnik Vinković, zemljište s pristupnom cestom. Planirana je i izgradnja nove ambulante u Selcima jer je postojeća u lošem stanju, a isto tako, kako je rekao, i više projekata komunalne infrastrukture.
  I grad i županija očekuju i pomoć države u realizaciji tih projekata, kazao je župan Šišljagić koji je pozdravio odluku o vraćanju pravne osobnosti đakovačkoj Ergeli, ali je istaknuo i potrebu ponovnog otvaranja rodilišta koje bi trebalo biti i adekvatno opremljeno.
  “Smatram da ćemo se na isti način izboriti i za rodilište, a Ministarstvo zdravstva bi trebalo financirati i opremanje i plaće zaposlenih jer, s obzirom na fiskalnu centralizaciju, grad i županija nemaju sredstava za to”, dodao je gradonačelnik Vinković.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog