Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pritužbe na javnu rasvjetu

  Sve kraći dani, kiša i oblačno vrijeme potencirali su ovih dana problem javne rasvjete u gradu. Naime, našoj redakciji obratili su se građani s pritužbama na kasno paljenje i rano gašenje javne rasvjete. Prema informacijama građana, jučer je javna rasvjeta isključena već u 5 ujutro, pa su brojni po mraku išli na posao, a uključena u 19,30 sati pa su posebno djeca po mraku bila prisiljena ići kući. Stoga građani sugeriraju da se paljenje i gašenje javne rasvjete prilagodi potrebama građana, odnosno vremenskim prilikama.
  Prema riječima gradonačelnika Zorana Vinkovića, od sljedećeg tjedna rad javne rasvjete bit će usklađen sa skraćenjem razdoblja dnevne svjetlosti, što znači da će se paliti ranije, a gasiti kasnije.
  S tim u vezi gradonačelnik poziva građane da redovito podmiruju svoje obaveze prema gradu, odnosno da redovito plaćaju komunalnu naknadu iz koje se financira javna rasvjeta. U gradu je sve više rasvjetnih tijela, sve se više ulaže i stoga su i sve veći troškovi utroška električne energije čija je i cijena u međuvremenu skočila, pojašnjava gradonačelnik. “Uz svako pravo ide i obaveza”, podsjeća građene gradonačelnik Vinković.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog