Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Marica Kovač đakovačkim političarima: “Prestanite sa stranačkim prepucavanjima i pokrenite proizvodnju….”

  Slušajući ovih dana, kako kaže, brojne objede i strašne optužbe stranačkih čelnika koje su upućene na adresu Grada i gradonačelnika povodom najave prometnog otvaranja Ulice kralja Tomislava, pismom medijima reagirala je i naša sugrađanka Marica Kovač.
  “Moje uši strašno paraju napadi članova Gradskog odbora HDZ-a, navodno se strašno brinu za sigurnost i lijep život naše djece u našem gradu, a što je još gore, toj brizi su se pridružili i pojedinci gradskog SDP-a”, navodi u svom pismu ogorčena sugrađanka.
  “Vaš glas gospodo trebao je biti puno oštriji i jači kad su roditelji te iste naše djece ostali bez svojih radnih mjesta. Što je još gore kada su se naši dragi branitelji vratili s prve crte bojišnice i našli zatvorena vrata svojih poduzeća gdje su sigurno zarađivali kruh za sebe za svoju djecu i svoje najbliže. Trebali ste se gospodo HDZ-a jače brinuti za sigurnost naše djece kad su se punile crne torbe, za vrijeme opće pljačke i zatvaranja bezbroj firmi”, poručuje Marica Kovač pitajući glasno te iste : “Gdje su radnici Pik-a?
  Gdje su radnici Posavine?
  Gdje su radnici Trgoprometa?
  Gdje su radnici Đakovčanke i bezbroj drugi?
  Pitate li se koliko je kuća u našem gradu s gladnom i bolesnom čeljadi??
  Moja poruka je prestanite s stranačkim prepucavanjima i radite na tome da Grad živi, da Grad proizvodi, a ne da nam sugrađani na pješačkim zonama pričaju sami sa sobom. Vjerujte kad pokrenete proizvodnju onda se nećete morati brinuti koliko Hrvati troše antidepresiva i onda će se puno mladih zaposliti i odlučiti na ženidbu i udaju i bit će puno sretniji i moći će uživati u svojoj i našoj djeci bez obzira hoće li ulica biti pješaka ili prometna”, zaključuje u svojoj reakciji Marica Kovač.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog