Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kuševčani se protive razdvajanju njihovih učenika!

  U ponedjeljak počinje nova školska godina koja je u znaku smanjenja broja učenika zbog čega je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta uskratilo suglasnost pojedinim školama na dosadašnji broj odjeljenja. Među tim školama je i Ćolnićeva čijih je 15 učenika 7. razreda iz Kuševca raspodijeljeno u tri preostala razreda, što je izazvalo negodovanje roditelja. Roditelji traže da njihova djeca ostanu zajedno u odjeljenju, kao i dosad. No, u školi se pravdaju da to ne dopusti Ministarsvo obrazovanja.
  “Naša djeca ne moraju biti žrtve nedostatka financijskih sredstava u školstvu i na tim stvarima se ne bi trebalo štedjeti,”, ističu ogorčeni roditelji učenika 7. d koji, kako navode, po odluci Razrednog vijeća, više ne postoji.
  Roditelji učenika sedmog razreda s Kuševca neće se pomiriti s tom odlukom da im razdvoje djecu i spremni su i na druge mjere.
  Ravnatelj Ćolnićeve škole Darko Dumović svjestan je nezadovoljstva roditelja, no, poziva se na odluku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a s obzirom da je u 7. d razredu, koji čine učenici s Kuševca, najmanje učenika, Razredno vijeće je ocijenilo da je najjednostavnije rješenje rasformirati upravo to odjeljenje. “Broj učenika jedini je kriterij i razlog rasformiranja 7. d razreda koji su činili učenici s Kuševca”, ističe Dujmović te poziva da se o tome zajedno raspravi na sastanku svih roditelja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog