Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vezovske konjičke priredbe prvi put u zatvorenoj jahaonici

  U sklopu gastrofesta ovogodišnjih 46. Đakovačkih vezova večeras će biti dodijeljeni pehari i medalje najuspješnijim proizvođačima kulena. Program u vezovskom šatoru počinje u 19 sati, a u glazbenom programu nastupit će Tamburaški sastav Slavonija band.
  U 21 sat počinje gastronomsko-kulinarska večer u restoranu Croatia turist.
  Sutrašnji vezovski program počinje u 10 sati etnografskom izložbom obitelji Zdenka Šarčevića u Muzeju Đakovštine pod nazivom “Oj, Pekrovci i Novi i Stari, u vama su lole i bećari”.
  U 18 sati u samostanskoj crkvi Svetoga Križa je koncert pučkog crkvenog pjevanja na kojem će nastupiti sedam pjevačkih skupina i zborova.
  Središnji dio sutrašnjeg programa je svečano otvorenje 46. Đakovačkih vezova koje će se i ove godine održati ispred katedrale u 21 sat, uz nastup brojnih sudionika.
  Prije toga, u 20 sati , nastupit će Zagrebački folklorni ansambl dr. Ivana Ivančana.
  Prvi put ove godine dio vezovskih konjičkih priredbi održat će se u novoizgrađenoj zatvorenoj jahaonici, doznajemo od ravnatelja Državne ergele Pave Sabolskog, a razlog je loše stanje hipodroma. Subotnja konjička natjecanja počinju u 10 sati, a nedjeljna u 11 sati, a očekuje se veliki broj sudionika, gostiju, ali i znatiželjnika. Ulaz je slobodan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog