Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rudolf Fehir: “Ni mi još ne znamo sve…”

  Slučaj otetog Riječanina Igora Fehira, koji se, kako tvrdi, uspio spasiti iz ruku otmičara, ima veze i s Đakovom. Naime, njegovi roditelji su Đakovčani Rudolf i Ružica Fehir koji su preselili u Rijeku prije tridesetak godina. Iako poštuju sinovljevu želju da o pojedinostima otmice ništa ne govore, za naš su Radio potvrdili da su prošli kroz pakao dok se sin nije vratio.
  “Šest sati su ga isptivali u Vicenzi, sinoć je bio pet sati na policiji, jutros u 9 sati su ponovo došli po njega i još uvijek je na policiji. On nama uopće nije uspio ispričati što je bilo”, izjavio je za naš Radio Rudolf Fehir.
  “Uglavnom uspio je pobjeći, muka i živi pakao, on je sav izrezan i po leđima i po prsima i nogama. Bio je u bolnici u Vicenzi jedna dan, a prije tri dana, kaže, to je grozno izgledalo. Iako je u šoku, on se sada dobro drži, sportaš je, a ja mislim da je upravo zato uspio pobjeći”, prepričava zabrinuti otac.
  “On se i dalje boji, imao je osobnu kartu kod sebe kad se to dogodilo i kod tih otmičara je ostala i boji se i za nas i za sebe. Mi ne znamo puno toga, samo znamo da se odmarao kada se vozio biciklom, a iza leđa su mu došli i nabili kapuljaču na glavu i pištoljem, …miruj…. i u kombi, odveli ga, uspavali i preko granice, negdje u Vicenzi su ga vezali i on je uspio pobjeći, čak su i pucali za njim”, prepričava sivoljeve doživljaje otac Rudolf. Dodaje također da ni oni još ne znaju cijelu istinu, te da je Interpol uključen,odnosno da je to sada stvar Italije i Hrvatske.

  foto: dalmacijanews.com

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog