Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Mladi s Vile uredili igralište

    Grupa mladih s Vile, među kojima su Marko Puljić, Igor Vinković i Benjamin Vučetić, organizirali su akciju uređenja igrališta u tom naselju. Međusobno su skupili novac kojim su kupili boju, označili igralište i obojili golove, ali i dio igrališta, jer, kako ističu, nisu imali dovoljno sredstava za boju za cijelo igralište. Osim toga, uklonili su travu s igrališta, te obnovili žicu iza golova koju im je donirao grad.
    Njihova akcija naišla je na odobravanje stanovnika Vile kojih su ih podržali, a jedan od njih nas je i upozorio na tu hvale vrijednu akciju.
    Osim uređenja igrališta, mladi s Vile organizirali su i malonogometni turnir na kojem je najmlađi sudionik imao samo 7 godina, a želja im je da njihov malonogometni turnir postane tradicionalan, te da se uključe i ekipe iz drugih đakovačkih kvartova. Mladi s Vile u planu imaju i druge aktivnostim kojima, kako ističu, žele potaknuti i još više razvijati duh zajedništva. No, očekuju i pomoć zajednice i svih onih koji im mogu materijalno pomoći.

    omentara

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog