Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSP dr Ante Starčević ne miri se sa zatvorenim rodilištem

  Danas je održana konferencija za novinare Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević. Ponovivši, kako je istaknuto, jasno i nedvosmisleno protivljenje donesenom Zakonu o medicinski pomognutoj oplodnji, član Predsjedništva stranke Vladimir Krajnović smatra taj zakon lošim i neprimjerenim za državu koja je, kako kaže, zahvaćena “bijelom kugom” i u kojoj se više od 93 posto stanovništva deklarira kao katolici. HSP dr Ante Starčević će na jesen, kako je najavljeno, u suradnji s drugim oporbenim strankama i udrugom “I ja sam bio embrij” sudjelovati u provođenju referenduma kako bi srušili spomenuti zakon. Mato Rajić, predsjednik đakovačke Podružnice HSP-a dr Ante Starčević, izrazio je čuđenje pasivnošću građana nad đakovačkim rodilištem:
  – Krivo je razmišljanje da se ništa ne može učiniti. Mi u HSP-u dr Ante Starčević nismo spremni odustati od rodilišta i da naša djeca budu rođena u Slavonskom Brodu, Osijeku ili Našicama. Mi želimo da nam djeca budu rođeni Đakovčani, kao što smo i mi, poručio je Rajić.

  Na konferenciji je bilo riječi i o skorom potpisivanju Sporazuma o političkoj suradnji između HSP-a dr Ante Starčević i HSS-a na razini Osječko-baranjske županije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog