Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: “Halo, kume” – dobro poznati HDSSB-ov princip zapošljavanja u OBŽ”

  O izboru novog ravnatelja Gimnazije Antuna Gustava Matoša danas se priopćenjem očitovala i Gradska organizacija SDP-a koja, kako se navodi, “najoštrije osuđuje provođenje političke samovolje i svako uplitanje politike u način izbora ravnatelja”.
  U priopćenju se ističe da u SDP-u nisu nimalo iznenađeni, kako tvrde, “HDSSB-ovim načinom izbora po principu “halo kume”, dobro poznatim diljem Osječko-baranjske županije”. Princip je to, stoji u priopćenju, kojim se HDSSB koristi za prozivanje drugih, a istovremeno na najočitiji način zapošljava svoje članove i politički podobne kadrove.
  “Politička nedosljednost, zastupnički i vijećnički transferi, zapošljavanje po stranačkoj osnovi, osnove su karakteristike političkog djelovanje te stranke, a sve pod maskom lokal-patriotizma”, navodi se u SDP-ovu priopćenju, koje potpisuje predsjednik Josip Matkov, uz konstataciju da “HDSSB na taj način od Đakova čini “grad-slučaj”.
  “S obzirom da đakovačka Gimnazija ima dugu tradiciju i da je ponos mnogih znanih i neznanih Đakovčana, nije svejedno tko će ju voditi”, navode lokalni SDP-ovci izražavajući podršku djelatnicima te škole u nastojanju za pravednim rješenjem.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog