Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi “JazzVez” pravo glazbeno osvježenje

  Sinoć je u sklopu ovogodišnjih 46. Đakovačkih vezova održan 1. Međunardoni festival jazz glazbe “JazzVez” koji je, osim Đakovčana, privukao i ljubitelja jazza iz okolnih mjesta. Bila je to jedinstvena prigoda upoznati se s jazom kroz svirku vrhunskih svjetskih imena, a na pozornici na korzu nastupili su poznati jazz glazbenici Garrison Fewell kvartet i Vasil Hadžimanov bend.
  “Ovo je pravo glazbeno osvježenje, a vrijednost mogu prepoznati samo oni koji poznaju glazbu”, ocjena je upućenih koji pozdravljaju ovakvu inicijativu u Đakovu.
  Inicijator i organizator 1. JazzVeza je Anton Glasnović, zagrebački Đakovčanin, glazbenik i entuzijast koji, i pored organizacijskih i financijskih problema, ne odustaje od ideje da se u Đakovu u vrijeme Vezova svira i jazz.
  “U glazbenom smislu bilo je savršeno i to je ono što sam i želio”, kratko je za naš Radio prokomentirao sinoćnju atmosferu na korzu inicijator i organizator 1. đakovačkog JazzVeza, a ako je suditi po reakcijama publike, to je i opća ocjena.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog