Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Velečasnom Vidiću uručena “Povelja zahvalnosti”

    Gradonačelnik Zoran Vinković uručio je danas “Povelju zahvalnosti” velečasnom Josipu Vidiću koji zbog obaveza nije mogao primiti to gradsko priznanje na svečanoj akademiji povodom Dana Grada.
    Tom prigodom gradonačelnik je zahvalio za sve što je velečasni učinio u “povezivanju Malgersdorfa i Grada Đakova, ali i za nesebičnu pomoć tijekom Domovisnkog rata, te za ono što i danas radi na povezivanju dvaju naroda”.
    Veza Đakova i Malgersdorfa uspostavljena je u vrijeme kada je bilo teško, konstatirao je velečasni Vidić zahvaljujući se na priznanju koje mu je uručeno. Podsjetio je da je suradnja počela zahvaljujući đakovačkim vatrogascima, a posebno se prisjetio pokojnog Pave Angebrandta.
    “Zahvaljujući upravo đakovačkim vatrogascima ta suradnja je započela i nastavila se sve do danas”, naglasio je velečasni Vidić najavivši nastavak suradnje.
    “To je i doprinos razumijevanju i približavanju dviju kultura, dvaju naroda i to nam samo može biti na dobro”, istaknuo je velečasni Vidić zaželjevši “napredak Đakovu u svakom području”.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog