Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uzeo automobil i pokušao pobjeći u BiH

  U utorak, 1. svibnja između 2 i 9 sati, 24-godišnjak iz Đakova je na parkiralištu pored jezera Borovik, uzeo osobni automobil u vlasništvu tvrtke iz Đakova, objavila je PU osječko-baranjska. Vozilom se bez znanja i odobrenja njegovog korisnika odvezao do benzinske crpke u Đakovu, gdje je natočio gorivo, a iz prodavaonice uzeo više limenki piva, cigarete i bon za mobilni uređaj koje je odbio platiti.
  Nakon toga, oko 10,30 sati, dovezao se do graničnog prijelaza Slavonski Šamac, a u namjeri da izbjegne graničnu kontrolu skrenuo je na traku za ulaz teretnih vozila, udario u rampu te bez zaustavljanja napustio područje Republike Hrvatske.  Bosanskohercegovački granični policajci su počinitelja zaustavili, a potom predali policijskim službenicima Republike Hrvatske.
  Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da je muškarac počinio kaznena djela oduzimanja tuđe pokretne stvari i teške krađe. Slijede mu kaznene prijave te je priveden pritvorskom nadzorniku PU osejčko-baranjske, navodi se u priopćenju.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog