Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovo obilježava Dan Grada

  Danas se obilježava Dan Grada Đakova koji je u znaku teške gospodarske krize o kojoj svjedoči i broj od 3.011 nezaposlenih Đakovčana, te izmijenjenog odnosa političkih snaga u odnosu na početak mandata.
  Program obilježavanja Dana Grada počinje u 9 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima na gradskom groblju, a nastavlja se svečanom akademijom u 18 sati u Hrvatskom domu tijekom koje će zaslužnim pojedincima i kolektivima biti uručena priznanja.
  U sklopu programa obilježavanja Dana Grada sinoć je u predvorju Hrvatskog doma otvorena IV. Izložba fotografija pod nazivom “Volim Đakovo” čiji organizator je Foto kino klub.

  Predstavljanjem rezultata svog projekta “Đakovo nekada i sada” učenici razredne nastave Osnovne škole Vladimira Nazora pridružit će se danas obilježavanju Dana Grada. Njihovi rezultate mogu se vidjeti u izlozima trgovina na korzu, a neke od njih građani će moći i kupiti.

  U sklopu programa obilježavanja Dana Grada i programa Bar’kultura u petak će u Hrvatskom domu u 20 sati autorska ekipa hit predstave „Kauboji“ Teatra EXIT iz Zagreba gostovati sa svojom najnovijom predstavom pod radnim naslovom „Indijanci“. U Đakovu će “exitovci” odigrati svoju drugu pretpremijeru najnovije predstave čiju režiju potpisuje Saša Anočić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog