Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Klub branitelja – mjesto okupljanja branitelja i njihovih obitelji

  Zalaganjem članova Koordinacije braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata proteklog je tjedna u prostoru Doma Hrvatske vojske počeo s radom “Braniteljski klub”. Članovi Koordinacije, kako doznajemo od predsjednika Igora Švrake, taj su prostor sami uredili, a cilj im je okupiti braniteljsku populaciju.
  “Naš je cilj na neki način probati se financirati preko Kluba branitelja, no svjesni smo da tu neće biti nekoga posebnog novca. Htjeli smo preko tih sredstava koje skupimo financirati pravnu službu, odnosno pravne savjete i psihosocijalnu pomoć braniteljima kako ne bi morali ići u Osijek…. Tako bi pomogli braniteljima oko ostvarivanja njihovih prava, a takvih koji trebaju pomoć je puno…”, tvrdi Švraka.
  Klub branitelja trebao bi postati prostor svakodnevnog okupljanja ne samo branitelja, nego i njihovih obitelji, zamisao je Koordinacije braniteljskih udruga. “Moramo nešto učiniti za nas, sve nas je manje, da nešto ostavimo budućim generacijama, ovo je na neki način i izvor sredstava za “Spomen-sobu poginulim hrvatskim braniteljima” koju još nemamo u gradu”. Želimo da ovo bude Dom branitelja – mjesto gdje će se branitelji osjećati ponosno zato što su branitelji”, dodaje predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga.
  U realizaciju projekta Kluba branitelja uključene su sve braniteljske udruge koje čine Koorodinaciju koja će se uskoro i registrirati kao savez udruga, što je rijetkost u Hrvatskoj, pojašnjava Švraka posebno ističući transparentnost rada.
  Predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga poziva sve branitelje, ali i druge građane da posjete novootvoreni Klub branitelja u Domu Hrvatske vojske.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog