Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Humanitarni koncerti

  U Hrvatskom domu večeras u 18 sati održat će se humanitarna priredba “Djeca djeci” koju organizira Lions klub Buga. Nastupit će djeca đakovačkih vrtića i osnovnih škola, te polaznici KUD-a Sklad. Cijena ulaznice je 10 kuna, a prihod je namijenjen liječenju dvanaestogodišnje djevojčice oboljele od maligne bolesti.

  U župnoj crkvi u Semeljcima sutra će se održati četvrti po redu humanitarni Uskrsni koncert kojega organiziraju Župa i Općina Semeljci. Početak je u 19 sati, a nastupit će Brodski tamburaški orkestar, Ženska vokalna skupina Đakovčanke i Klapa Slavonica. Sav prihod od ulaznica i sponzora namijenjen je Udruzi Duga iz Semeljaca za pomoć invalidnim i hendikepiranim osobama.
  Zanimljivo je da će se u prikupljanje pomoći za Dugu uključiti i mladi osječki putopisac Hrvoje Jurić koji će biciklom krenuti na put dug 7.000 kilometara.

  I Centar Amadea najavljuje humanitarni koncert pod nazivom “Radujmo se zajedno” za subotu, 21. travnja. Koncert će se održati na terasi Centra Amadea, a nastupit će mladi kantautor Antonio Tkalec. Cijena ulaznica bit će 15 kuna, a sav prihod namijenjen je dnevnom boravku za starije osobe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog