Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Druga “Zlatna kuna” Ravlićevoj tvrtki “Strizivojna Hrast”

  U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Osijek danas će se održati svečanost dodjele plakete “Zlatna kuna” najuspješnijim tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije u 2011. godini. To se priznanje dodjeljuje u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki, a u kategoriji srednjih tvrtki to priznanje je dobila tvrtka “Strizivojna Hrast” Mate Ravlića.
  “Tvrtka zapošljava oko 340 radnika, a da bi opstali na ovom vrlo zahtjevnom tržištu ušli smo u ulaganja u novu tehnologiju i ljude. Izgradili smo kogeneracijsko postrojenje koje nam je omogućilo proširenje proizvodnje i na taj način smo, s novom tehnologijom, uspjeli doći do jeftinijih proizvoda tako da konkuriramo na vanjskom, vrlo zahtjevnom, tržištu”, pojašnjava svoj poslovni uspjeh Ravlić.
  “Presudno za opstati na tržištu je ulaganje u nove tehnologije, poboljšanje kvalitete proizvoda i smanjenje troškova da bi bili konkurentni na vanjskom tržištu”, “recept” je poslovnog uspjeha.
  Ocjenjujući poteze nove Vlade Ravlić ističe da “ima nekih pomaka”, no rano je govoriti o rezultatima. “Treba sačekati kakvi će biti rezultati na kraju”, kaže laureat ovogodišnje “Zlatne kune” koju je ta tvrtka već dobila prije nekoliko godina.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog