Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uoči Cvjetnice..

  Na đakovačkom korzu danas je bilo više humanitarnih akcija u znaku maslinovih grančica, koje se sutra nose u crkve na blagoslov. Ženska inicijativa HNS-a provela je već tradicionalnu, 16. akciju Maslinova grana. Građanima su dijelili maslinove grančice, a prikupljeni dobrovoljni prilog uputit će obiteljima slabijega imovnog stanja. Žene HNS-a posjetile su i Dom za starije i nemoćne osobe u Đakovu, Centar Amadeu i Dom za starije u Gorjanima, te njihovim korisnicima također darivale maslinove grančice.

  …………
  Na gradskom korzu održana je i akcija mjerenja šećera u krvi, koju već nekoliko godina uzastopce provodi Društvo dijabetičara Đakovo. Obavljeno je više od 200 mjerenja, pri čemu je bilo i otkrivanja novih slučajeva povišenog šećera. Takvim je građanima savjetovano da se jave svojim liječnicima.
  …………….
  Izvorna pjevačka skupina Semeljačke snaše danas u Semeljcima organizira tradicionalnu manifestaciju “Što su jeli naši stari u korizmi”. Bit će prikazana različita korizmena jela koja su se pripremala u korizmenom razdoblju. Manifestacija će se održati u 17 sati u prostoru Osnovne škole u Semeljcima.

  ……………..
  Župa Svih svetih Đakovo danas organizira tradicionalnu izložbu rukotvorina, uskrsnih čestitki, cvijeća, ukrasnih svijeća i drugih predmeta, pod nazivom Uskrs i dijete. Prihod od prodaje namijenjen je misijama u svijetu. Otvorenje je u 19 sati u velikoj župnoj dvorani.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog