Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • S hagioterapijom kroz životne krize

  “Ima li nade za brak i obitelj?”, tema je trodnevnih duhovnih vježbi koje su počele jučer u Dom u za duhovnu pomoć Milosrdnih sestara svetog Križa. Vježbe su namijenjene ženama i majkama s djecom, uz organiziranu skrb za djecu do 8 godina.
  Voditeljica je Katarina Ralbovsky, teologinja i odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom rada u hagioterapiji u Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu. Više od tri tisuće osoba, kako ističe teologinja Ralbovsky, prošlo je s njom u dosadašnjoj praksi rada u Centru za duhovnu pomoć kroz različite duhovne krize. Prvi korak je da čovjek postane svjestan razlika koje su često uzrok problemima u braku, ističe teologinja koja je cijeli svoj život posvetila radu s ljudima i to joj još uvijek, kako naglašava, pričinjava veliko zadovoljstvo. U duhovnom sazrijevanju bitna je i uloga vjere, ali vjere koju čovjek mora spoznati i prepoznati u sebi, jer samo tako može se nositi sa svim izazovima i krizama kroz koje prolazi.
  Opširniji razgovor s voditeljicom duhovnih vježbi, koje završavaju sutra u 15 sati, objavit ćemo u sutršanjem poslijepodnevnom programu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog