Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Potop Fortune!

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Potop Fortune!

  19. KOLO

  FORTUNA -ŽELJEZNIČAR ( BELIŠĆE)        0:8

  Još niti danas nikome nije jasno što se to dogodilo u subotu na kuglani Fortuna. U derbiju domaćin je očekivao nova dva boda protiv belišćanskih „željezničara“ koja bi ih još više primaknula cilju: osvajanju prvoga mjesta i sudjelovanja u kvalifikacijama za ulazak u prvu ligu. Međutim, na stazama je postojala samo jedna momčad: ona iz Belišća. U prvom paru Denis Leko-Mlivić naletio je na izuzetno raspoloženoga Ivana Strugačevca koji je srušio odličnih 620 čunjeva, a slabije je odigrao i drugi u paru Ivica Funarić sa skromnih 529 čunjeva. dakle, nakon prvoga para Belišćani su vodili s 2:0 i 99 čunjeva. U drugom paru slabije od očekivanoga bacio je kapetan Darinko Radoš (544), a jedini raspoloženi đakovački igrač bio je Milenko Nikolić sa srušenih 591 čunjem, međutim, niti to nije bilo dovoljno za osvajanje boda. U sivilo subotnje večeri uklopili su se i Mato Šalinović (544) i Ivan Živković (565) za konačni potop Fortune.

  ŽELJEZNIČAR (OSIJEK) –SILOS                   6:2

  teško je bilo očekivati da kuglači Silosa mogu nanijeti neku značajniju štetu osječkom „želji“. đakovački kuglači bacali su u skladu sa svojim mogućnostima što im je donijelo častan poraz.

  Pojedinačni rezultati Silosovih kuglača izgledaju ovako: Tomislav Dumančić (510), Igor Jukić (506), Budimir Dragojević (541), Dražen Draženović (535), Goran Parač (570), Ivica Raković (533).

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK DJEVOJKE

  17. KOLO

  ĐAKOVO –VARTEKS       7:1

  Đakovačke kuglačice još su jedan korak bliže osvajanju naslova prvakinja druge lige. Protiv posljednjega Varteksa nije bilo dileme: sve osim visoke pobjede bilo bi svjetsko iznenađenje. Tako je na kraju i bilo: visokih 7:1 za nova dva boda i iščekivanje posljednjega kola u kojemu Đakovčanke idu na gostovanje kod druge ekipe Podravke. Podsjetimo, đakovačke kuglačice, prije posljednjega kola, imaju dva boda više od kolegica iz Koprivnice.

  Pojedinačni rezultati:

  Dalija Perković – 529

  Zora Grbeša – 470

  Vlatka Berc – 570

  Nada Kulaš – 525

  Marijana Peršun – 594

  Helena Korbar – 550

  * * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate 22. kola ostvarili su: Milan Vranješ (Sun Truck) 568, Ante Lovričić (Sun Truck) 565, Željko Biloš (Policija) 564, Ante Šaravanja (Novi silos)563, Božo Maričić (Majerovi) 561, Zdravko Flac (Đakovačka vina) 555.

  REZULTATI 22. KOLA:

  MAJEROVI – POLICIJA                  6:2

  SUN TRUCK – FORTUNA              7:1

  NOVI SILOS – GRICKOVI                              5:3

  ĐAK. VINA – MANDARIĆ ŠPED  3:5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog