Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mladi glumci “okupirali” Đakovo!

  Naš Grad od danas je domaćin studentima glume iz 16 akademija iz inozemstva i Hrvatske. Oni će u sklopu 5. međunarodnog festivala kazališnih akademija, odnosno Dionizijeva festivala, boraviti u Đakovu do utorka, a svakodnevno će u prostorima DVD-a, SKLAD-a i Hrvatskog doma imati radionice sa svojim profesorima i tako stjecati nova znanja.
  Među sudonicima su i studenti Akademije umjetnosti iz Novog Sada Uglješa Spasojević i Uroš Mladenović kojima je, kako su istaknuli u izjavi za naš radio, sudjelovanje na festivalu dragocjenmo iskustvo.
  Domaćini Dionizijeva festivala su studenti Umjetničke akademije iz Osijeka među kojima su i Goran Vučko i Paola Slavica koji također očekuju nova znanja i razmjenu iskustava.
  Osim radionica, mladi glumci će se svake večeri predstaviti i svojim predstavama na koje je ulaz slobodan. U 19 sati u Hrvatskom domu na programu je predstava studenata Fakulteta za teatar i televiziju iz rumunjskog Cluja, u 20 sati predstavlja se Dramski institut iz Linza u Austriji, u 21 sati na programu je predstava Umjentičkog fakulteta Sibiu iz Rumunjske, a u 22 sata na programu je predstava Umjetničke akademije iz Splita.
  Pokrovitelj 5. Dionizijeva festivala je predsjednik Republike Ivo Josipović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog