Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Đakovačka zatvorena jahaonica ljepša od bečke!?”

  U đakovačkoj zatvorenoj jahaonici, koja je izgrađena u sklopu Državne ergele lipicanaca, danas je održan prvi javni trening koji je popratilo stotinjak Đakovčana. Neki od njih nisu krili iznenađenje, a oni upućeniji uspoređuju novoizgrađenu jahaonicu s onom u Beču.
  “Takav objekt jedinstven je u Hrvatskoj”, priznaje i ravnatelj Državne ergele Pavo Sabolski najavljujući sadržaje koji će u Đakovo privući ne samo ljubitelje konjičkog sporta, nego i brojne turiste.
  U objektu za koji je iz državnog proračuna dosad utrošeno dvadesetak milijuna kuna, prva je nastupila Žanet Tančik na ergelskom konju Smokiju. I ona, kao i drugi jahači koji su danas nastupili, ne krije zadovoljstvo uvjetima koje su konačno đakovački jahači dobili. To bi se, ističe, već uskoro trebalo odraziti i na rezultatima.
  Iako je zatvorena jahaonica spremna za prve konjičke priredbe, u njezine prateće sadržaje treba još uložiti, što se i očekuje od nove državne vlasti.
  Na prvom javnom treningu u đakovačkoj zatvorenoj jahaonici, koja može primiti do tisuću posjetitelja, nastupilo je 13 jahača i jahačica iz Osijeka i Đakova.
  Predviđen je još jedan javni trening, a nakon toga i prva službena natjecanja, najavljuje ravnatelj Sabolski.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog