Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Snijeg i na slavonskim prometnicama

  Nekoliko dana najavljivani snijeg stigao je i u Slavoniju, a počeo je padati još sinoć. Dosad ga je palo nekoliko centimetara i zasad, kako doznajemo od nadcestara Marinka Šćurica, nema problema u odvijanju prometa. Ceste su još sinoć posute solju, a šest ekipa Cestinga od ranih jutarnjih sati angažirano je na pluženju.
  I na gradskim prometnicama ima snijega, posebno na sporednima, pa je potreban oprez u prometu. Zimska služba Univerzala angažirana je također od ranih jutarnjih sati i snijeg se čisti prema prioritetima.,

  Na auto cesti Sredanci-Đakovo-Osijek nema problema u odvijanju prometa, no ipak je na snazi ograničenje brzine na 80 kilometara.

  Na Autobusnom kolodvoru, kako doznajemo, osim jednog kašnjenja na liniji za Osijek, do kojega je došlo zbog slijetanja autobusa sa ceste, nije bilo drugih problema i promet se odvija po voznom redu.

  A da je jutros potreban dodatni oprez u prometu, odnosno prilagođavanje brzine uvjetima na cesti, upozorava i prometna nesreća na dionici Piškorevci-Strizivojna u kojoj je, kako doznajemo, jedna osoba ozlijeđena. Riječ je o slijetanju osobnog automobila sa ceste.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog