Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Peršun i Korbar za prvu ligu?!

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

  Peršun i Korbar za prvu ligu?!

  14. KOLO

  ĐAKOVO – KOPRIVNICA                              5:3

  Derbi susret koji je umnogome odredio i tijek prvenstva pripao je Đakovčankama. U prvom paru Vlatka Berc kontrolirala je svoj meč, ali je unatoč vodstva od 2:1 u setovima, u posljednjih 30 hitaca propustila pobjedu. Dalia Perković mučila se do samoga kraja svoga meča. Ipak je u završnici donijela bod Đakovčankama i izjednačila na 1:1. U drugom paru gošće su stekle prednost 3:1. Zora Grbeša srušila je 527, a Nada Kulaš 530 čunjeva. Međutim, trener Stanko Kuburić za posljednji par ostavio je trenutno dvije najbolje kuglačice koje su preokrenule susret i Đakovčankama donijele vrijednu pobjedu. Marijana Peršun stigla je ekipni zaostatak u čunjevima sa srušenih 565 „drva“, a Helena Korbar sa 565 čunjeva kontrolirala je najbolju gostujuću igračicu Ljiljanu Bolić.

   

  Ovom pobjedom đakovačke kuglačice povećale su bodovnu zalihu na četiri boda, a u posljednja tri kola potrebna im je samo jedna pobjeda kako bi osvojile naslov prvakinja i stekle pravo sudjelovanja u kvalifikacijama za ulazak u prvu ligu.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  16. KOLO

  FORTUNA – ZRINSKI PIVOVARA               7:1

  Prva četiri domaća igrača ostvarila su prosjek preko 600 srušenih čunjeva što je bilo dovoljno za visoku pobjedu. Opet je briljirao Denis Leko – Mlivić sa 620, ali i Ivan Živković sa 619 čunjeva. Odlično su bacili i Milenko Nikolić (605), a malo ispod 600 bio je Darinko Radoš s 590 čunjeva. Posljednjem paru Ivici Funariću (575) I Mili Drmiću (262) i njegovoj zamjeni Ivanu Mliviću (281) ostala je samo puka formalnost – privesti utakmicu kraju.

    Kuglači Fortune iskoristili su remi dva „želje“ i zasjeli na drugo mjesto s 25 bodova, samo dva manje od Osječana.

  DONJI ANDRIJEVCI – SILOS         6:2

  Iako su igrali na đakovačkoj kuglani Silos je doživio poraz od susjeda iz Donjih Andrijevaca. Prvi par Igor Jukić (563) i Branko Kušt  (578) doživjeli su poraze, a na 2:2 izjednačili su Budimir Dragojević (618) i Dražen Draženović (564). U posljednjem paru „nule“ su upisali tomislav Dumančić (552) i Željko Liović (544) za poraz od 6:2.

  * * * * *

  PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate 19. Kola ostvarili su; Zlatko Erceg (Majerovi) 598, Ivica Pavičić (Majerovi) 573, Željko Mamić (Mandarić Šped) 570, Ivan Raković (Đakovačka vina) 553, Alen Polić (Mandarić  Šped) 552.

  Rezultati 19. Kola:

  GRICKOVI – ĐAK. VINA                 0:8

  FORTUNA – MAJEROVI                 1:7

  MANDARIĆ ŠPED – SUN TRUCK 2:6

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog